BMW M2 ќе биде последен модел на M GmbH без електромотор во погонот

Точните технички податоци за новиот BMW M2 уште не се откриваат, но е сигурно дека спортскиот модел под хаубата ќе добие традиционален шестцилиндарец во линија и погон на задната оска. Инсајдери во BMW потврдуваат дека во погонот нема да се користи електромотор во каква било форма, па ниту 48-волтен благ хибриден погон. Кога Баварците ќе … Продолжи со читање BMW M2 ќе биде последен модел на M GmbH без електромотор во погонот Повеќе