Тест • Great Wall Steed 5 2.4i One

Некој ги нарекува играчки за возрасни деца, иако нивната функција се сведува на работа и само работа. Некој друг ги вози заради животниот стил. Но, едно е неоспорно: Пикапите се вечна категорија на возила. Кинеските возила ја имаат таа особеност што имиџот им доаѓа долго пред возилата да пристигнат на овдешните пазари. Светот ги мисли … Продолжи со читање Тест • Great Wall Steed 5 2.4i One Повеќе