Топ 10 Најголеми заблуди околу аерозагаденоста во Македонија

Како што граѓаните и институциите стануваат свесни за сериозноста на проблемот со аерозагаденоста, така се чини дека подеднакво се загадуваме и со сите теории околу потеклото на проблемот. Основните заблуди се: Ќумбињата се главните виновници и нашите автомобили се понови отколку пред десет години. Мерните станици за аерозагаденоста почнаа да пријавуваат алармантни состојби уште пред … Продолжи со читање Топ 10 Најголеми заблуди околу аерозагаденоста во Македонија Повеќе