Тест: Volvo XC40 D4 Momentum

Бројот на коњски сили или големината на бандажите однедадеж стануваат неинтересни кога на сцена стапува Volvo XC40. Во време кога во премиум сегментот доминираат германските марки, овој СУВ е толку нездодевно негермански што станува неодолив Класичната и традиционалистичка марка Volvo функционира сосем уредно и во ерата на дигитализацијата. Всушност, шведскиве автомобили се покажуваат многу подобро … Продолжи со читање Тест: Volvo XC40 D4 Momentum