Хибридна тура со Toyota Corolla: Со 30 литри бензин низ цела Македонија (Дел 2)

Во првата етапа извозевме близу 550 километри на големата тура низ Македонија, вклучувајќи ги патиштата во планинските терени по Осоговието и Малешевијата, но и Плетвар и Ѓавато. Тоа се покажа како класична вежба за хибридниот погон во Toyota Corolla. По секоја угорнина, следи удолнина, што ја полни батеријата за следната угорнина. Патот сега нé води … Продолжи со читање Хибридна тура со Toyota Corolla: Со 30 литри бензин низ цела Македонија (Дел 2)