Тест: Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Luxury

Со втората хибридна варијанта во гамата на Toyota Corolla, со нов дволитарец и системски 180 КС, модел со две срца првпат настапува со карактер на спортски автомобил. Оваа погонска варијанта доаѓа на тест во комбинација со комби-каросерија и супервисоко ниво на опрема. Овој Touring Sports е крстосувач кој ги надминува границите на компакт класата. Во … Продолжи со читање Тест: Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Luxury