Тест: Toyota Corolla 1.2 Turbo Executive

Кога некој автомобил ги погодува емоциите, велиме дека вози исто како што изгледа. За Toyota Corolla важи слично. Таа долго време изгледаше исто како што се продаваше. Универзално. Новата генерација ја носи круната на најпродаван автомобил во историјата гордо како никогаш досега. И никогаш не побудувало толку љубопитност како сега, како вози оваа Corolla. Во … Продолжи со читање Тест: Toyota Corolla 1.2 Turbo Executive