Тест: Skoda Scala 1.0 TSI 115 Ambition

Квартетот нови модели во компакт класата е целосен со пристигањето на Skoda Scala. Taa застанува рамноправно до неговото височество Golf и ја надминува резервата што беше оставена кај претходникот Rapid. Многу работи се менуваат со новиот компакт на Чесите. Scala заслужува дополнителна почит и како иден бестселер на македонскиот пазар. Кога човек долго е во … Продолжи со читање Тест: Skoda Scala 1.0 TSI 115 Ambition