Тест: Jaguar E-Pace D180 AWD Base

СУВ-моделот од компактната класа се покажува како одличен влез во марката што светот ја помни најмногу по брзите купеа и по спортските лимузини. Дивата мачка живее убаво во Jaguar E-Pace, начинот на којшто Англичаните го изведоа концептот на СУВ во овој модел, мошне верно го отсликува карактерот на природниот предатор. Чувството се пренесува и кај … Продолжи со читање Тест: Jaguar E-Pace D180 AWD Base