• Toyota Corolla 12T test automedia

    Тест: Toyota Corolla 1.2 Turbo Executive

    Кога некој автомобил ги погодува емоциите, велиме дека вози исто како што изгледа. За Toyota Corolla важи слично. Таа долго време изгледаше исто како што...