suzulight

Историја

Запознајте го Suzulight, првиот автомобил на Suzuki од 1954

По повеќе од шест децении, Suzuki уште ги почитува принципите на Шунзо Сузуки, конструкторот на првиот модел на јапонската марка.…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729