lexus nx 300h

Тест

Lexus NX 300h F Sport: Луксуз со двотарифно броило

Хибриден погон во комбинација со спортски пакет. Lexus NX 300h докажува дека спортското возење не е неспојливо со погонот со…
Нови модели

Lexus NX стартува во освежено моделско годиште на македонскиот пазар

Хибридниот погон и опаѓањето на интересот за дизелите на европскиот пазар му го отвораат патот на Lexus NX. Престижната марка…
Featured

Тест: Lexus NX 300h Luxury

Lexus го пушти кросоверот NX со хибриден погон во регијата на владеење на дизел моторот, во сегмент кадешто противниците се…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729