ТУВ

ТУВ-Извештај

Извештај на ТУВ: Најиздржливи и најрасипливи модели меѓу 6 и 7 години

Тука почнуваат проблемите, за некого слатки, за друг горчливи. Луксузни лимузини и теренци стануваат достапни во оваа старосна категорија, исто…
ТУВ-Извештај

Извештај на ТУВ: Најиздржливи и најрасипливи модели меѓу 4 и 5 години

Во оваа старосна категорија станува интересно за купувачите што умеат да препознаат добар користен автомобил. Остануваат уште многу години за…
ТУВ-Извештај

Извештај на ТУВ: Најдобри и најлоши модели меѓу 2 и 3 години

Погодете на која позиција се наоѓа вашиот фаворит – за врвот или за дното на табелата. Над 120 модели се…
ТУВ-Извештај

Извештај на ТУВ: Ова се најрасипливите и најиздржливите автомобили

Највредната алатка за избор на добар користен автомобил, подеднакво вредна и за новите автомобили, штотуку е освежена со последните податоци.…
Користени возила

Овие модели се најрасипливи според извештајот на TUV

Германското здружение за технички преглед секоја година го објавува извештајот за технички дефекти кај возилата, којшто важи како еден од…
Користени возила

Овие модели се најиздржливи според извештајот на TUV

Германското здружение за технички преглед секоја година го објавува извештајот за технички дефекти кај возилата, којшто важи како еден од…
Користени возила

TUV го објави списокот на најиздржливи и најрасипливи автомобили

Германското здружение за технички преглед за дванаесет месеци собра пет милиони податоци за 224 модели на автомобили. Познавачите ги исчекуваат…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729