транспорт

Теми

Дебатата за иднината на автомобилизмот започнува од МАНУ

Од врвната македонска научничка институција произлезе студија којашто нуди единствена основа за воспоставување правилни политики во управувањето со автомобилскиот возен…
Вести

Германската железница превезла 40.000 контејнери за Кина

Рекордна година за Германската Железница. Лани од фабриките во Германија биле испратени 40.000 контејнери по железнички пат за Кина. Патувањето…
Вести

Германија ќе ги забранува дизел автомобилите во градовите

Германската служба за заштита на животната средина планира воведување драстични мери за протерување на старите дизел автомобили од градовите, меѓу…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729