студија

Теми

Дебатата за иднината на автомобилизмот започнува од МАНУ

Од врвната македонска научничка институција произлезе студија којашто нуди единствена основа за воспоставување правилни политики во управувањето со автомобилскиот возен…
Теми

Долго возење и гледање ТВ го затапуваат умот

Научници од Универзитетот Лисестер дојдоа до заклучок дека часови поминати во возење и гледање ТВ ја смалуваат интелигенцијата. Кој вози…
Магазин

Студија во САД: Електрониката го паркира автомобилот побрзо од возачот

Американски клуб на возачи дојде до заклучок дека автоматските системи го паркираат автомобилот во помалку потези и побрзо од луѓето.…
Вести

Студија во Америка: Потрошувачката на гориво не се намалува

Имате впечаток дека автомобилот што го возите денес троши исто колку оној што сте го имале пред дваесет или повеќе…
Теми

Студија на Ford: Возачите во Грција, Шпанија и Италија не сакаат сонце

Нивните плажи привлекуваат милиони туристи секоја година, но жителите најретко се решаваат за сончев покрив во нивните коли. Турците сакаат…
Салони

PEUGEOT EXALT: Французите спремаат луксузна лимузина за Кина

Марката со лавот долго е присутна на кинескиот пазар. Со студијата на купе-лимузина со име Exalt, Французите ќе испробаат како…
Против досада

Жените паркираат подобро од мажите?

Младоста е брзина, младоста е вештина. Не секогаш. Една студија открива дека постарите возачи паркираат побрзо и подобро од помладите…
Вести

Сопствениците на Jaguar се најзадоволни од своите возила

Втора година по ред марката Jaguar победува во студијата за задоволството на клиентите на институтот J.D.Power и на магазинот What…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729