стари автомобили

Екологија

Непал забранува автомобили постари од 20 години

Хималајската држава презема строги мерки против загадувањето на воздухот. Од средината на март во Непал се забранува сообраќајот за сите…
Користени возила

Овие модели се најрасипливи според извештајот на TUV

Германското здружение за технички преглед секоја година го објавува извештајот за технички дефекти кај возилата, којшто важи како еден од…
Користени возила

Овие модели се најиздржливи според извештајот на TUV

Германското здружение за технички преглед секоја година го објавува извештајот за технички дефекти кај возилата, којшто важи како еден од…
Користени возила

TUV го објави списокот на најиздржливи и најрасипливи автомобили

Германското здружение за технички преглед за дванаесет месеци собра пет милиони податоци за 224 модели на автомобили. Познавачите ги исчекуваат…
Магазин

Париз ќе забрани возење по Шампс Елизе

Од јули, француската метропола ќе го ограничи сообраќајот со автомобили произведени пред 1997 година. Останатите возила ќе се поделат по…
Други тестови

Колку трошат олдтајмерите реално: Тест на Auto Bild

Германскиот магазин спроведе спектакуларно тестирање на потрошувачката на гориво на повеќе од 50 олдтајмери од пет декади. Како и вообичаено…
Магазин

Македонија: Три од четири автомобили се постари од 10 години

Според статистиката, дури 75 проценти од нашите автомобили се постари од десет години, додека уделот на возила стари до две…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729