користен автомобил

Користени возила

Британците избираа најдобар користен автомобил

Пазарот на користени автомобили крие многу замки што може да го наведат купувачот на погрешен избор. Најголемите експертски имиња во…
Користени возила

Каков избор на користено возило е Seat Exeo

Техника на Audi по цена на Seat? Кој уште би одбил такво нешто. Seat Exeo не беше особено забележлив како…
Користени возила

Каков избор на користено возило е Volvo S40

Убедувањето дека автомобилите порано биле подобри не важи кај Volvo S40. Моделот од средната класа произведуван до 2004 година е…
Користени возила

Каков избор на користено возило е Alfa Romeo Mito?

Малечката Alfa е секси, спортска, впечатлива. Mito освојува со дизајнот и со перформансите, но поради проблемите со подвозјето и протекувањето…
Користени возила

Каков избор на користено возило е Peugeot 307

Францускиот автомобил од компакт класата може да се добие во сите можни каросериски изведби. Единствено што кај него не може…
Користени возила

Користени возила: Каков избор е серијата 3 на BMW (Е46)

На пазарот на користени возила се мошне застапени примероците од серијата 3 на BMW од генерацијата E46. Пред изборот на…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729