дефекти

Користени возила

Овие модели се најрасипливи според извештајот на TUV

Германското здружение за технички преглед секоја година го објавува извештајот за технички дефекти кај возилата, којшто важи како еден од…
Користени возила

Овие модели се најиздржливи според извештајот на TUV

Германското здружение за технички преглед секоја година го објавува извештајот за технички дефекти кај возилата, којшто важи како еден од…
Користени возила

TUV го објави списокот на најиздржливи и најрасипливи автомобили

Германското здружение за технички преглед за дванаесет месеци собра пет милиони податоци за 224 модели на автомобили. Познавачите ги исчекуваат…
Совети

Пет совети за сочувување на подвозјето на автомобилот

Подвозјето на современите автомобили овозможува пристоен комфор, добри возни својства и секако безбедност. Но, за овие својства да се сочуваат,…
Теми

Зошто моторите се расипуваат сé почесто?

Бројот на дефекти на моторите е во постојан раст. Причини за тоа се ценовниот притисок врз производителите, но и трендот…
Вести

Toyota го урива лошиот глас на сервисните повици

Јапонците повикуваат 6,39 милиони автомобили во сервис – поради безначајни и веројатно непостоечки дефекти. Што се крие зад тоа? Toyota…
Користени возила

Најиздржливите и најрасипливите модели според клубот ADAC

Клубот ADAC редовно објавува статистика на дефекти. Во податоците за последната година дури 12 модели покажуваат висока чувствителност на дефекти,…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729