Тест: Suzuki Jimny 1.5 GL

Suzuki Jimny е еден од оние автомобили чијшто пазарен успех ниту во најмала рака не зависи од критиките што ќе ги добие на стручните тестови. Било тоа да е добра или лоша критика. Исто така не решава дали овој тест на Аутомедиа ќе биде меѓу најчитаните, ако од старт ги наведеме вредностите за крајната брзина. … Продолжи со читање Тест: Suzuki Jimny 1.5 GL