Совети од Skoda за дезинфекција на автомобилот

Целиот свет е погоден од глобалната пандемија на вирусот корона. Наједноставниот совет околу заштитата е да се остане дома. Но, што кога треба некаде да се отиде со автомобил? Неколку вредни совети од експертите на Skoda. Основното правило е контактот со други лица да се сведе на најмала можна мера. Но, доколку мора да патувате, … Продолжи со читање Совети од Skoda за дезинфекција на автомобилот