Коментар: Кој тоа профитира од загадениот воздух?

Во потрагата по вистинскиот виновник за нашиот кобен воздух за дишење е најдобро да се следи заплет како од евтин холивудски трилер од Б-продукција, каде што на крај се докажува дека љубовницата го нарачала убиствениот чин, заради наплата на осигурување. Значи, прашањето е, постои ли некој што влече корист од глобално засрамувачката загаденост на македонскиот … Продолжи со читање Коментар: Кој тоа профитира од загадениот воздух?