Со Porsche до Галичник: Знаат ли овие автомобили за ограничувања?

Порше Македонија организираше настан, по којшто секој чесен автомобилски новинар или автор, зависи кој како се цени, треба да земе двонеделен одмор и да мрзи сé што не е Porsche. И потоа, сé од ново, до следниот настан кој ќе биде со истиот исход. Глетката е несекојдневна и богата со симболика. Спортски автомобили со тристотини, … Продолжи со читање Со Porsche до Галичник: Знаат ли овие автомобили за ограничувања?