Најпродаван во Јапонија е … Nissan Note, по малку електричен

Спротивно на претпоставките, најпродаваниот автомобил во Јапонија не доаѓа од Toyota, туку од Nissan. Затоа, пак, точна е претпоставката дека станува збор за автомобил со хибриден погон. Уште поточно, со електричен погон, по малку Nissan Note е најпродаваниот автомобил во Јапонија во 2018 година. Успехот се должи и на тоа што овој модел е достапен … Продолжи со читање Најпродаван во Јапонија е … Nissan Note, по малку електричен