Mini што вози 200 km на струја и неколку километри на бензин

Некои ги ценат како футуристички концепти и како погонско решение чиешто време допрва ќе дојде, а тие веќе одамна се реалност, дури и во понудата на нашиот пазар. По хибридната тура од 800 километри со еден резервоар низ цела Македонија, веќе го имаме следниот предизвик: Mini Cooper S E Countryman 4All е плагин-хибриден модел што … Продолжи со читање Mini што вози 200 km на струја и неколку километри на бензин