Автомобил со историја во тек: Зелениот Mercedes W115 на Драган

На некои автомобили што може да се сретнат во уличното секојдневие, не им се потребни шарени дисплеи среде кокпит, мотори со неколкукратно турбонатполнење, па дури ниту обична електрика за прозорците, за своите сопственици да ги унапредат во најсреќни возачи во светот. Во моментот кога се произведени, а тоа може да било пред триесет, четириесет години, … Продолжи со читање Автомобил со историја во тек: Зелениот Mercedes W115 на Драган