Електричната Honda ќе биде вистинска забава по градските улици

Honda уште не ги открива сите бројки за својот градски автомобил на батерија, но познавачите веќе разбраа: Распределба на тежина во сооднос 50:50, независно водење на сите тркала, погон назад. Honda Е ќе прави забава во возењето. Прво може да се чини дека Honda премногу одолговлекува со држењето во неизвесност околу вредностите на забрзувањето, моќта … Продолжи со читање Електричната Honda ќе биде вистинска забава по градските улици