Уште една гаражна мануфактура од островот најавува суперавтомобил

Ginetta, познато име од времињата кога Англија имаше најразновидна понуда од спортски модели, подготвува суперавтомобил. Цела каросерија изработена од карбон, вклучувајќи ја школката, атмосферски мотор V8 со тркачки гени и над 600 КС, секвенцијален менувач. Ginetta засега не објавува ништо повеќе околу својот иден суперавтомобил, но има ли потреба да се додаде нешто повеќе? Познавачите … Продолжи со читање Уште една гаражна мануфактура од островот најавува суперавтомобил