Неодоливиот шарм на тјунирано комбе

Комбе со тркачки гени? Колку и да се чини противречна, оваа комбинација сепак е остварлива. Секако дека таа не може да се најде во салоните на големите марки, туку треба да се побара наоколу. Британската фирма M-Sport може да го претвори Ford Transit Custom во тркачка машина, односно барем да му вгради спортски гени на … Продолжи со читање Неодоливиот шарм на тјунирано комбе