• Тест: Ford Focus 1.6 TDCi Titanium

  Мудрите возачи избираат фејслифт. Кога производителите ги враќаат автомобилите на цртачките табли, обично се поправа и сé што се покажало како недостаток во техниката или...

 • Тест • Ford Focus 1.6 TDCi Trend

  Ford Focus е актуелниот победник во вечниот тробој на германските компакти со цената од 14.000 евра за дизелска лимузина, како пресуден „квалитет“ во овие времиња....

 • Mercedes GLE 400 d test

  Mercedes GLE или автомобилот што е подобар од реалноста

  Во светот на секој пасиониран возач и секоја страсна возачка постојат автомобили што им предизвикале суштински промени во нивната перцепција. Фиќото, на пример, наспроти поширокото...

 • Jaguar E-Pace D180 test

  Тест: Jaguar E-Pace D180 AWD Base

  СУВ-моделот од компактната класа се покажува како одличен влез во марката што светот ја помни најмногу по брзите купеа и по спортските лимузини. Дивата мачка...

 • Suzuki Vitara 1.0 Test

  Тест: Suzuki Vitara 1.0 Turbo GL Plus

  Suzuki Vitara е автомобил точно по мера. Габарити на каросерија и багажник точно по мера, опрема и штедливост исто така, цена по мера. Компактниот СУВ...

 • Volkswagen T-Roc test

  Тест: Volkswagen T-Roc 1.6 TDI

  Во ерата на кросоверите и СУВ изведбите, Volkswagen T-Roc настапува како да е автомобил што отсекогаш бил дел од уличната слика. Причината за тоа е Golf,...

 • Lexus ES 300h Test 018_1

  Тест: Lexus ES 300h Luxury

  Lexus ES првпат се појавува во понудата на престижната марка на европскиот пазар. Кога помисливме дека околу марката е познато сé и дека сé ќе...

 • Toyota Corolla 12T test automedia

  Тест: Toyota Corolla 1.2 Turbo Executive

  Кога некој автомобил ги погодува емоциите, велиме дека вози исто како што изгледа. За Toyota Corolla важи слично. Таа долго време изгледаше исто како што...