Краток тест

Lexus LC 500h: Пристојна манифестација на безобразно

Овој Lexus LC 500h прави секој ентузијаст што ќе се најде зад воланот да се запраша дали воведувањето на мекдоналдс-производството…

Краток тест • Mazda6 2.2 CD 150 Challenge

Mazda долго време беше отсутна од македонскиот пазар. Од последниот пат кога ја оставивме Mazda паркирана, работите се промениле многу.…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами