Категорија -Други тестови

Гуми Гуми Други тестови Тестови

Тест на гуми за сите сезони на клубот АДАК: Димензија 205/55R16 V

Од најразлични причини, гумите за сите сезони стануваат сé поинтересни за голем број возачи. АДАК тестираше со какви можности располагаат овие „хибриди“ при...

Everbuying INT

Следете ја Automedia.mk

Како забрзува Range Rover со 550 КС на асфалт, снег, песок?