Категорија -Теми

Featured Featured Екологија Теми Теми

Што ако имавме почисти автомобили место барокни згради?

Во време кога Македонија штотуку почнува да ја осознава катаклизмичната загаденост на воздухот, се наметнуваат прашања дали истата можеби ќе беше избегната...

Featured Featured Екологија Теми Теми

Како надлежните ќе го „оправдаат“ беспрекорно чистиот воздух утринава?

Многу теории се изнаслушавме во последно време околу изворите на кобните концентрации на штетни материи во воздухот, иако свеста на граѓаните веќе подолго...

Екологија Теми Теми

Ова се најеколошките (и најевтини) автомобили на македонскиот пазар

Automedia им постави прашање на дилерите: Кој модел со бензински мотор во вашата понуда има најниска емисија на СО2? Во државите што се совесни за животната...

Екологија Теми Теми

Електричната револуција јури под полн напон: Над 20 модели со погон на струја

Големите производители на автомобили во моментов нудат дури 18 модели со погон на струја на европскиот пазар. Секој ден на континентот се продаваат над 500...

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК