Категорија -Прибор

Прибор Производи

Осумте најдобри иновации за годинава одликувани на саемот Аутомеханика

Познати се носителите на титулите за најдобри иновации за годинава што се доделуваат на најголемиот светски саем за производи и услуги за автомобилска...

На 18-ти мај: Премиера на SKODA KAROQ

Следете ја премиерата на Skoda Karoq
18-ти мај, 19.00 часот, Стокхолм

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК