Одржување

одржување

Совети: Клима-уредот се гасне пред да заврши возењето

Клима-уредот стана неизоставен дел од опремата. Автомобил без клима-уред практично не се продава, без разлика дали станува збор за ново…

Совети: Мали делови што се од суштинско значење за автомобилот

Широки гуми на полирани бандажи не може да останат незабележани. Но, автомобилот се состои од многубројни делови што се ситни…

Овие средства се најдобри за чистење на автомобилскиот кокпит

Дванаесет спрејови за чистење кокпит се најдоа на тестот на германското здружение за техничка контрола. Половината од нив покажаа задоволителни…

Клима-уредот во автомобилот не е само за во лето

Клима-уредите ни го обезбедуваат посакуваното освежување во кабината на автомобилот во лето, но и во зима не треба да се…

Кои средства се најдобри за чистење на штофот во автомобилот

Германскиот институт за техничка контрола изврши тестирање на десет производи за чистење на штофот на седиштата. Според резултатите, не мора…

Дали автомобилот треба да се мие во зимо или не?

Околу потребата за миење на автомобилот во зимо постојат различни убедувања. „Зошто да го мијам автомобилот кога тој пак ќе…

Што треба да се знае за акумулаторот на возилото

Откажувањето на акумулаторот не може да се предвиди. Но, постојат знаци што укажуваат дека тоа ќе се случи наскоро. Како…

Време е за зимска подготовка на автомобилот

Возењето по снег и кал, при студено и темно време само на малкумина може да им претставува задоволство. Автомобилот сепак…

На ова треба да се внимава при изборот на моторното масло

Понудата на моторни масла опфаќа широк дијапазон, од евтино масло од супермаркет до врвно масло што чини петпати повеќе. Правилото…

Прегорените светилки секогаш заменувајте ги во пар

Производителите препорачуваат при прегорена светилка да се замени и здравата светилка. Тоа што изгледа како трик за зголемување на продажбата,…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729