Категорија -Одржување

Други тестови Одржување Производи Совети

Кои средства се најдобри за чистење на штофот во автомобилот

Германскиот институт за техничка контрола изврши тестирање на десет производи за чистење на штофот на седиштата. Според резултатите, не мора секогаш да се...

На 18-ти мај: Премиера на SKODA KAROQ

Следете ја премиерата на Skoda Karoq
18-ти мај, 19.00 часот, Стокхолм

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК