Категорија -Најдобар избор

Најдобар избор Совети

Не мора секогаш да биде теренец: Комби-модели со погон на сите тркала

Светот лудува по теренци што не се теренци и никогаш не излегуваат од асфалтот. Кога не мора да се робува на модата и може да се избира рационално, секогаш се...

На 18-ти мај: Премиера на SKODA KAROQ

Следете ја премиерата на Skoda Karoq
18-ти мај, 19.00 часот, Стокхолм

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК