Категорија -Гуми

Гуми Гуми Други тестови Тестови

Тест на гуми за сите сезони на клубот АДАК: Димензија 205/55R16 V

Од најразлични причини, гумите за сите сезони стануваат сé поинтересни за голем број возачи. АДАК тестираше со какви можности располагаат овие „хибриди“ при...

Featured Featured Гуми Гуми Други тестови Совети

Тест на зимски гуми на клубот АДАК: Димензија 205/55 R 16 H (Втор дел)

Клубот АДАК годинава тестираше 19 модели на зимски гуми во димензијата 205/55 R 16 H наменета за возила од компактната и средната класа. Три модели на гуми се...

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК