Категорија -Гуми

Гуми Гуми Други тестови Тестови

Тест на гуми за сите сезони на клубот АДАК: Димензија 205/55R16 V

Од најразлични причини, гумите за сите сезони стануваат сé поинтересни за голем број возачи. АДАК тестираше со какви можности располагаат овие „хибриди“ при...

Гуми Совети

Почеста проверка на притисокот во гумите при големи температурни промени

Правилниот притисок во гумите е важен за безбедноста и за економичноста, исто како и за техничката исправност на подвозјето. Кога температурите варираат, не...

Featured Featured Гуми Гуми Други тестови Совети

Тест на зимски гуми на клубот АДАК: Димензија 205/55 R 16 H (Втор дел)

Клубот АДАК годинава тестираше 19 модели на зимски гуми во димензијата 205/55 R 16 H наменета за возила од компактната и средната класа. Три модели на гуми се...

На 18-ти мај: Премиера на SKODA KAROQ

Следете ја премиерата на Skoda Karoq
18-ти мај, 19.00 часот, Стокхолм

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК