Совети

совети за одржување и сервисирање на возила

Рачни часовници од делови од стар Mustang

Холандска фирма изработува рачни часовници во коишто користи делови од стари примероци од Ford Mustang. Нејасно е што станува со…

Дали ова е најсмешниот изум во историјата на автомобилизмот?

Пластична кабина што се закачува зад возилото е решение за вечните проблеми при патувањето по автопат или во природа. Во…

За десет години секој втор велосипед ќе биде електричен

Електричниот погон веќе одамна го има освоено пазарот на велосипеди. Се проценува дека за десет години половината од продажбата ќе…

Toyota го нуди совозачот Киробо како дополнителна опрема

Киробо има интелект на петгодишно дете и зборува непрестано. Повеќе маскота отколку робот, тој се грижи за доброто расположение во…

Ова се најубавите „ автомобилчиња “ на годината

Покрај сите видови на избори на автомобил на годината што постојат низ светот, не е изненадување дека постои и избор…

Зошто е штетно моторот да се загрева во место

Голем број возачи веруваат дека загревањето во место е добро за моторот, но на тој начин само предизвикуваат опасност од…

Го исчистивте ветробранот?

Постојат многу мудрости како најдобро да се спречи замаглувањето на стаклата во возилото, вклучувајќи и бесмислици, како што е мачкање…

Мобилна апликација за пополнување празни седишта

Апликација што бара патници за празните седишта во возилото и му носи заработка на возачот е победник на конкурсот на…

На Aston Martin му личи да биде и велосипед

Aston Martin може да биде уште многу работи освен автомобил: Глисер, јахта, комплекс луксузни апартмани, скапа облека, па дури и…

Го проверивте акумулаторот на возилото?

Акумулаторот на возилото има тешки маки кога пристига студеното годишно време. Навремената проверка на состојбата на акумулаторот е едноставна и…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами