Категорија -Тјунинг

Тјунинг

Дали ова е новиот тренд на индивидуализација: Запуштен стил за скапоцено парче

Нов автомобил вреден стотици илјади евра што изгледа како штотуку да е пронајден во запуштена шупа? Фирма за раководење со големи возни паркови го нарача овој...

На 18-ти мај: Премиера на SKODA KAROQ

Следете ја премиерата на Skoda Karoq
18-ти мај, 19.00 часот, Стокхолм

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК