Теми

теми

Дамите бараат дилерите да ја поправат услугата во салоните

Кога дамите купуваат автомобил, поважен е начинот на којшто им се пристапува, отколку квалитетите на самиот автомобил. Насмевката на персоналот…

Во посета на возниот парк на Џејмс Бонд во Лондон

Најпрочуениот таен агент во светот, во слободното време рекламира автомобили. Џејмс Бонд вози Aston Martin и сите се убедени во…

Вака изгледа новото полагање „градска“ за Британците

Британските експерти ценат дека безбедното возење се гради од првите метри. Од денес, возачите полагаат според нова процедура, којашто трае…

Tesla губи 8000 долари во минута

Производителот на електрични автомобили од калифорнискиот Пало Алто губи 480.000 долари секој час. За една минута, тоа се 8000 долари…

Топ 10 Најголеми заблуди околу аерозагаденоста во Македонија

Како што граѓаните и институциите стануваат свесни за сериозноста на проблемот со аерозагаденоста, така се чини дека подеднакво се загадуваме…

Ова се 20-те светски метрополи на електрични автомобили

Меѓународниот совет за чист транспорт, меѓу другото заслужен за откривањето на дизел-скандалот во автомобилската бранша, издвојува 20 светски градови со…

Новите автомобили трошат 42% повеќе гориво од фабричката декларација

Сите приказни на производителите дека потрошувачката на нивните автомобили е драстично намалена, паѓаат во вода. Независно истражување покажа дека вистинската…

Топ 10 Најбрзи патнички комбиња: Темпо 200 и спринт за девет секунди

На обичен голф му се потребни 11,9 секунди да забрза до сто и крајната брзина му изнесува 180 km/h. Овие…

Со новиот полнач во Скопје, Европа има вкупно 118.131 полначи за електромобили

Македонија се приклучува на електричниот бран. Со новиот полнач во Скопје, во таканаречениот Кинески ѕид, нашата престолнина отсега прикажува четири…

Луксузни теренци на местото на господските лимузини

Фановите на автомобилизмот ги мразат, купувачите ги обожуваат. Големи луксузни теренци повеќе не смеат да отсуствуваат ниту кај традиционалните марки…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами