Категорија -Теми

Featured Featured Екологија Теми Теми

Што ако имавме почисти автомобили место барокни згради?

Во време кога Македонија штотуку почнува да ја осознава катаклизмичната загаденост на воздухот, се наметнуваат прашања дали истата можеби ќе беше избегната...

Екологија Теми

Кој вози електрични автомобили и зошто: Истражување меѓу европските возачи

Бројот на автомобили со погон на струја во светот моментно достигнува два милиони примероци, што е стопати (!) повеќе отколку во почетокот од деценијава...

Featured Featured Екологија Теми Теми

Како надлежните ќе го „оправдаат“ беспрекорно чистиот воздух утринава?

Многу теории се изнаслушавме во последно време околу изворите на кобните концентрации на штетни материи во воздухот, иако свеста на граѓаните веќе подолго...

Everbuying INT

Следете ја Automedia.mk

Како забрзува Range Rover со 550 КС на асфалт, снег, песок?