Коментар

коментар

Коментар: Нападот врз Volkswagen е одбрана за американската автоиндустрија

Америка има сериозен проблем со автомобилите. Европа доминира со светот на четири тркала, „новите“ големи пазари како Кина или Бразил,…

Пуштете ги да испогинат – Ние се префрлуваме на тротинет!

Има ли решение за хаосот со автомобиливе? Општ хаос! Отровен воздух, збеснати шофери, раскантани мерцедеси, секој ден погибија, ненаситни пајаци,…

Македонија прска против прав, Германија со 30 милиони евра за филтри

Додека нашиве еколошки „експерти“ планираат да прскаат против загадувањето, нивните колеги во поразвиениот свет преземаат конкретни мери: 30 милиони евра…

Нација во недишење: Воздухот ќе го очистиме, но гревовите?

Зачувувањето на животната средина за нашиве е мистерија како што е стакленото шише за Бушманот во „Кога боговите паднаа на…

Петтиот (транспортен) елемент!

PayPal, Tesla Motors, SpaceX… Ова се референците на Илон Маск, човекот за кого често пишуваме. Следната референца би можела да…

Политиката ги расипа менувачите на Volkswagen

Гигантот од Волфсбург реагираше на политичките притисоци врз марката во Кина и стартуваше акција за проверка и евентуална поправка на…

Како се топеше челикот

Единственото решение за поправање на ситуацијата со загадениот воздух од сообраќајот е испраќање на кршот на топење и воведување државни…

Германските коли им смрдат на Кинезите!

Не се колите тоа што им смрди на Кинезите, туку неуспехот на нивните производители на возила. Благородните марки Audi, BMW…

Toyota GT86 е временска машина

Новиот Golf ги освои сите можни титули и тоа беше за очекување. Но, веднаш зад него е еден автомобил што…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729