Категорија -Коментар

Коментар Магазин Теми

Коментар: Нападот врз Volkswagen е одбрана за американската автоиндустрија

Америка има сериозен проблем со автомобилите. Европа доминира со светот на четири тркала, „новите“ големи пазари како Кина или Бразил, исто така и припаѓаат на...

Everbuying INT

Следете ја Automedia.mk

Како забрзува Range Rover со 550 КС на асфалт, снег, песок?