Магазин

магазин за сите теми поврзани со автомобилите

Луксузни теренци на местото на господските лимузини

Фановите на автомобилизмот ги мразат, купувачите ги обожуваат. Големи луксузни теренци повеќе не смеат да отсуствуваат ниту кај традиционалните марки…

Роботските автомобили минаа на полигон, останува уште градска

Со роботските автомобили е исто како со возач на полагање. Техниката е совладана, останува уште комисијата да даде зелено светло.…

Зошто (не) ги почитуваме сообраќајните правила

Безбедноста во сообраќајот секоја година се влошува за еден до два проценти. Можеби тоа сé уште не е причина за…

Купувачите помалку се интересираат за кожен ентериер

Светот се менува, пазарот бара чесни понуди, производи со претставка био, се преоѓа на вегетеријанска исхрана. Тоа влијае и врз…

Дизелите чмајат на германските плацеви, ни претстои ли нова инвазија загадувачи?

Користените автомобили со дизел мотор од постарите годишта веќе со месеци не можат да најдат нов сопственик на плацевите во…

Brabus 700: Брутален бизнис бустер

Кога темна Mercedes лимузина држи темпо со Lambo, тоа мора да е AMG што ‘ржи по улиците. Но, кога лимузината…

Со ова возило се поаѓа во освојување на светот

Врз основа на MAN TGS со погон на шест тркала е изведено ова експедициско возило од марката Unicat во којашто…

Електромагнетни топови против напади со возило во толпа

Постои техника со којашто возилата може да се запрат присилно заради спречување на терористичките напади со влетување во толпа. Електромагнетни…

Клубот АДАК измери: Германските дизели петпати почисти од француските

Германските марки се на тапет заради зголемената емисија на азотни оксиди од дизел моторите. Политичарите бараат решение, продажбата на дизели…

Opel Senator пред 40 години им ги мрсеше конците на Mercedes & Co

Opel никогаш не бил премиум марка, но честопати се вмешувал успешно во највисоката автомобилска лига. Opel Senator е последниот голем…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами