Категорија -Featured

Featured Featured Екологија Теми Теми

Што ако имавме почисти автомобили место барокни згради?

Во време кога Македонија штотуку почнува да ја осознава катаклизмичната загаденост на воздухот, се наметнуваат прашања дали истата можеби ќе беше избегната...

Featured Featured Екологија Теми Теми

Како надлежните ќе го „оправдаат“ беспрекорно чистиот воздух утринава?

Многу теории се изнаслушавме во последно време околу изворите на кобните концентрации на штетни материи во воздухот, иако свеста на граѓаните веќе подолго...

Featured Featured Магазин Теми

Во потрага по мистериозниот загадувач на македонскиот воздух

Возен парк во кој четири од пет автомобили се постари од 10 години, двојно повеќе дизел мотори и потрошувачка на дизел зголемена за половина за само пет години...

Featured Featured Гуми Гуми Други тестови Совети

Тест на зимски гуми на клубот АДАК: Димензија 205/55 R 16 H (Втор дел)

Клубот АДАК годинава тестираше 19 модели на зимски гуми во димензијата 205/55 R 16 H наменета за возила од компактната и средната класа. Три модели на гуми се...

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК