Категорија -Featured

Featured Featured Екологија Теми Теми

Што ако имавме почисти автомобили место барокни згради?

Во време кога Македонија штотуку почнува да ја осознава катаклизмичната загаденост на воздухот, се наметнуваат прашања дали истата можеби ќе беше избегната...

Featured Featured Екологија Теми Теми

Како надлежните ќе го „оправдаат“ беспрекорно чистиот воздух утринава?

Многу теории се изнаслушавме во последно време околу изворите на кобните концентрации на штетни материи во воздухот, иако свеста на граѓаните веќе подолго...

Featured Екологија Пазар

Кина прва во светот: Ова се најголемите производители на електрични автомобили

Tesla и Nissan владеат со светскиот пазар на автомобили со погон на струја? Можеби некогаш. Еден кинески производител го презеде водството во овој сегмент кој...

Следете ја Automedia.mk

Тест на летни гуми на клубот АДАК