ТУВ-Извештај

Извештај на ТУВ: Најиздржливи и најрасипливи модели меѓу 6 и 7 години

Тука почнуваат проблемите, за некого слатки, за друг горчливи. Луксузни лимузини и теренци стануваат достапни во оваа старосна категорија, исто…

Извештај на ТУВ: Најиздржливи и најрасипливи модели меѓу 4 и 5 години

Во оваа старосна категорија станува интересно за купувачите што умеат да препознаат добар користен автомобил. Остануваат уште многу години за…

Извештај на ТУВ: Најдобри и најлоши модели меѓу 2 и 3 години

Погодете на која позиција се наоѓа вашиот фаворит – за врвот или за дното на табелата. Над 120 модели се…

Извештај на ТУВ: Ова се најрасипливите и најиздржливите автомобили

Највредната алатка за избор на добар користен автомобил, подеднакво вредна и за новите автомобили, штотуку е освежена со последните податоци.…

Откриен е Adblock

Ќе ни помогнете доколку ја исклучите вашиата блокада за реклами

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/automedi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729