Луксуз е да возиш хибриден BMW што заштедува 1000 евра годишно

Во времето кога не постоеја строги еколошки норми, престижните лимузини речиси задолжително трошеа повеќе од сите останати. Така порано се манифестираше луксузот. Но, денес се други времињата. Престиж е да се вози штедливо и чисто, на пример BMW 330e. Нашето супер-сценарио точно покажува зошто е поштедливо и поевтино да се вози хибриден BMW „Времињата се … Продолжи со читање Луксуз е да возиш хибриден BMW што заштедува 1000 евра годишно