Audi e-tron во спектакуларно искачување по ски-патеката во Кицбил

Таму кадешто се решава за најдобрите скијачи во светот, Audi не смее да отсуствува. Електричен Audi e-tron го совлада најстрмниот дел од патеката за спуст во Кицбил. Фановите веднаш ќе се присетат на легендарното искачување на Audi 100 quattro по скијачка скокалница пред повеќе од три децении Спектакл-мајсторите на Audi веќе неколкупати го насочија вниманието … Продолжи со читање Audi e-tron во спектакуларно искачување по ски-патеката во Кицбил